WOOFCAMP-docenten

WOOFCAMP-Instructeurs in NEDERLAND

Aanstekelijk enthousiaste hondengedragspecialist

Lessen HAARLEM

Zaterdag 9:30-10:30
(start wanneer het weer mag)

Meedoen?

Wie is Marit?

Marit organiseerde tot 2010 evenementen met een maatschappelijk karakter; haar grote passie. Daarna kwam er een nog veel grotere passie bij want sindsdien is zij full-time bezig als hondengedragstherapeut. Haar specialiteit ligt in het kijken naar de persoonlijke mogelijkheden van mens en hond om daar een gepaste training voor te maken. Met haar ervaringen als gedragstherapeut, haar kennis van het organiseren van evenementen met een maatschappelijk karakter en ook nog een afgeronde CIOS opleiding op zak, werd WOOFCAMP ontwikkeld.

Haarlem

Marit Hendriksen

Onze opleiding 
Sport-Instructeur voor Honden 
start 27 februari 2021

Meer weten?

Nederland & België

Kom jij ons team versterken?

Veelzijdige sport- en dierenliefhebber & veterinair geneeskundige

Lessen UITHOORN/MIJDRECHT

Dinsdag 19:30-20:30

voorlopig "corona-pauze"


Wie is Willemijn?

Willemijn heeft naast haar werk in de food sector twee echte grote passies, sport en dieren! Haar passie voor dieren uitte zich o.a. in een afgeronde studie voor veterinair natuurgeneeskundig therapeut en in praktijk-speuren, agility en jachttrainingen. Het sporten kwam tot uiting in het lesgeven van o.a. bootcamp. Lang werden deze twee passies apart gevoed totdat WOOFCAMP op haar pad kwam. Iets doen samen met je hond is heel erg leuk maar samen sporten met je hond is nog veel leuker!

Uithoorn/Mijdrecht

Willemijn de Haan

Zwaargewicht in hondengedrag

Lessen EINDHOVEN

informatie volgt; voorlopig "corona-pauze"


Wie is Ricky?

Ricky is een zwaargewicht als we spreken over hondengedrag. Naast haar uitlaatservice Gaatiemee.nl heeft zij opleidingen gevolgd bij Gaus (I en II), Dogvision en O&O. Dit aangevuld met diverse cursussen en lezingen om haar kennis up-to-date te houden. WOOFCAMP is een bijzonder welkome aanvulling omdat al haar ervaring en interessen samen komen.

Eindhoven

Ricky van Hest

Onze opleiding 
Sport-Instructeur voor Honden
start 27 februari 2021

Meer weten?

Nederland & België

Zie jij je al lesgeven?

Natuur- en hondenliefhebber met pit

Lessen HAARLEM

voorlopig "corona-pauze"


Wie is Yvette?

Yvette is iemand die graag haar hart volgt. Naast haar “day job”, waar zij vooral mens- en resultaatgericht aan het werk is, ligt haar hart bij de natuur, haar honden, buiten zijn en sport. Door de jaren heen heeft zij veel (buiten)sporten beoefend, is jarenlang fanatiek paardrijdster geweest en heeft daarin ook enige tijd les gegeven. Na de eerste les Woofcamp was zij direct fan. De combinatie van sport, natuur en bezig zijn met je hond is heerlijk voor lichaam en geest. Omdat zij graag haar enthousiasme overbrengt op anderen heeft zij besloten om zich te bekwamen in het lesgeven van deze unieke hondensport. Onder begeleiding van het WOOFCAMP-team kan zij zich verder ontwikkelen op gebied van zowel sport en begeleiding van mensen als op het gebied van hondengedrag en training.

Haarlem en Amsterdam

Yvette Tillema

Altijd in beweging het liefst met honden

Lessen SON EN BREUGEL

voorlopig "corona-pauze"


Wie is Cynthia?

Cynthia houdt van alle dieren, maar honden zijn haar favoriet. Met haar eigen hondenuitlaatservice geniet ze elke dag van het werken met honden. Daarnaast zijn haar hobbies canicross, dog survival runs en agility. Dit doet ze met veel plezier en zo vaak mogelijk met haar eigen hond. WOOFCAMP sprak Cynthia direct aan: mensen leren een team te zijn met hun hond door middel van samen sporten, wat een superidee! Ze kijkt er dan ook erg naar uit om aan de slag te gaan.

Son en Breugel

Cynthia Cappers

Servicegerichte hondenmasseur

Lessen VLISSINGEN & ROOSENDAAL

voorlopig "corona-pauze"


Wie is Kristel?

Kristel is altijd al werkzaam geweest in de serviceverlenende sector, het contact met mensen spreekt haar erg aan. In haar vrije tijd is zij graag buiten. Enkele jaren terug heeft ze besloten haar hart te volgen en te beginnen met de opleiding tot Kynologisch Shiatsu massage therapeut, die ze dit jaar zal afronden. Verder is ze erg geïnteresseerd in de wisselwerking van de energie tussen eigenaar en hond. “Mensen, honden en buiten zijn, een geweldige combinatie!”

Vlissingen & Roosendaal

Kristel van Steen