Module 4: Het Coachingsproces – lesgeven met oog voor individuele uitdagingen & omgaan met probleemgedrag (2 dagen)

Deze module bouwt voort op module 1 en 2 en is een verdieping. Je leert hoe je het sporten met honden interessant maakt voor verschillende mensen en honden. Daardoor zijn je activiteiten boeiend voor een breed publiek. Je deinst ook niet (meer) terug voor het werken met zogenaamd moeilijke honden met probleemgedrag, want je hebt geleerd hoe je daar mee om moet gaan. Je krijgt tools aangereikt waarmee je probleemgedrag kan aanpakken en waardoor je gaat zien wat er bij hond en/of mens moet worden aan- of afgeleerd om tot het gewenste resultaat te komen.

De begeleiding van dit proces valt en staat met het kunnen signaleren, uitleggen en aanpakken van de angel van het probleem. Je leert hoe je hierover communiceert en hoe je de vooruitgang kan monitoren. Daarnaast besteden we aandacht aan het creëren van een veilige (les)omgeving zodat iedereen gemotiveerd blijft om aan zichzelf en de uitdagingen te werken. Je lessen krijgen een bepaalde diepgang die mensen en honden weten te waarderen.


Datum: vrijdag 8  &  zaterdag 9 april 2022  /  zaterdag 14  & zondag 15 april 2023
Tijd*: 9:30-17:30 uur
Kosten: EUR 345,-

* dit is een indicatie en kan nog iets wijzigen

Deze module kan los gevolgd worden en is onderdeel van de complete opleiding Sport-instructeur voor Hond en Mens van WOOFCAMP. De opleiding bestaat in totaal uit 5 modules en een examen verdeeld over een periode van 4 maanden. Klik hier als je meer wilt weten over de volledige opleiding?

De opleiding wordt gegeven door onze docenten Marit Hendriksen, Karolien Lammens en Barbara Kuiper-Tomesen.

Lees meer over de docenten


AANMELDEN? of VRAGEN? Vul onderstaand formulier in!


Aanmeldformulier

Lees hier onze: algemene voorwaarden

Alle velden met * zijn verpilcht

  • Datum:8 en 9 april 2022 / 14 en 15 april 2023
  • Tijd :10:00-17:00
  • Locatie:Haarlem
  • Kosten:€ 345,00