Module 3: Verdieping – lesgeven met oog voor individuele uitdagingen & omgaan met probleemgedrag (2 dagen)

Deze module bouwt voort op module 1 en 2 en is een verdieping. Je leert hoe je het sporten met honden interessant maakt voor verschillende mensen en honden. Daardoor zijn je activiteiten boeiend voor een breed publiek. Je deinst ook niet (meer) terug voor het werken met zogenaamd moeilijke honden met probleemgedrag, want je hebt geleerd hoe je daar mee om moet gaan. Je krijgt tools aangereikt waarmee je probleemgedrag kan aanpakken en waardoor je gaat zien wat er bij hond en/of mens moet worden aan- of afgeleerd om tot het gewenste resultaat te komen.

De begeleiding van dit proces valt en staat met het kunnen signaleren, uitleggen en aanpakken van de angel van het probleem. Je leert hoe je hierover communiceert en hoe je de vooruitgang kan monitoren. Daarnaast besteden we aandacht aan het creëren van een veilige (les)omgeving zodat iedereen gemotiveerd blijft om aan zichzelf en de uitdagingen te werken. Je lessen krijgen een bepaalde diepgang die mensen en honden weten te waarderen.


Datum: vrijdag 28 & zaterdag 29 april 2021
Tijd: 10:00-17:00 uur
Kosten: EUR 325,-


Deze module kan los gevolgd worden, hoewel we je aanraden hiervoor eerst module 1 en 2 te doen. Module 3 is onderdeel van de complete opleiding Sport-instructeur voor Honden van WOOFCAMP. De opleiding bestaat in totaal uit 5 modules en een examen verdeeld over een periode van 4 maanden. Meer weten? Even terug klikken ;)

De opleiding wordt gegeven door onze docenten Marit Hendriksen, Karolien Lammens en Barbara Kuiper-Tomesen.

Lees meer over de docenten


AANMELDEN? of VRAGEN? Vul onderstaand formulier in!


Inschrijfformulier

Wanneer je je wilt inschrijven voor een van onderstaande diensten, maak dan de juiste keuze door middel van het dropdown menu. 

Lees hier onze: algemene voorwaarden

Alle velden met * zijn verpilcht

  • Datum:28 & 29 mei 2021
  • Tijd :10:00-17:00
  • Locatie:Haarlem
  • Kosten:€ 325,00