Evi Royackers - WOOFCAMP-instructeur in Heusden-Zolder

Vanaf 9 augustus 2022 kan je bij Evi terecht voor lessen in Heusden-Zolder.

Even voorstellen

Ik ben Evi en in m’n dagelijkse leven run ik een drukbezochte nagelstudio waar ik mensen blij maakt met mani- en pedicure. Maar het hondenwerk roept al heel lang en deze zomer is het tijd om daar gehoor aan te geven.

WOOFCAMP is één van de eerste hond-gerelateerde dingen die ik ga uitrollen. Van kleins af aan heb ik een fascinatie voor honden en wou ik graag alles over ze weten: hoe ze denken, hoe ze voelen, hoe ze communiceren. Pas in mijn volwassen leven kon ik dat echt gaan opvolgen – want honden heb ik als kind nooit gehad. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in hondencommunicatie en hondengedrag, al was het maar omdat ik zelf een “probleemhond” heb.

Ik wil anderen inspireren en laten zien dat het kan: een leven leiden waarin er plek is voor én een veeleisend eigen bedrijf, een relatie/gezin, honden, goede zelfzorg én plezier.

WOOFCAMP is geen toverpil die al je problemen in 1x oplost, maar het komt wel in de buurt

Dat heb ik zelf ervaren. Zo’n uurtje sporten met je hond in groepsverband is meer dan alleen maar fysieke beweging: het zet een proces van “feel-good” stofjes in beweging waar ik nog een hele tijd op teer en die ervoor zorgen dat ik alle ballen met meer veerkracht in de lucht kan houden. Gewoon omdat ik beter in m’n vel zit. En daar hebben de mensen en honden in mijn omgeving veel profijt van.

WANNEER?

WOOFCAMP vindt plaats in blokken. Elk blok omvat 5 wekelijkse lessen. Je meldt je aan voor één compleet blok van 5 weken. Noteer de data goed in je agenda zodat je er geen hoeft te missen. Gemiste lessen worden in principe niet vergoed.

Benieuwd wanneer Evi weer lessen aanbied? Stuur haar een e-mail

TARIEVEN

Je betaalt per blok van 5 lessen. Kosten zijn EUR 95,- (inclusief BTW) en wordt vooraf in rekening gebracht.

VRAGEN of AANMELDEN?

Stuur Evi een e-mail