instructeur worden?

meld je aan!

Voorjaar 2021 staat er weer een nieuwe instructeursopleiding op het programma. Bij het succesvol afronden van de opleiding kan je meteen van start in je eigen regio onder de naam WOOFCAMP. Hiervoor gaat WOOFCAMP een overeenkomst met je aan, waarbij je zelfstandig instructeur wordt onder de vlag van WOOFCAMP. Je wordt stap voor stap begeleid om een succes te maken van jouw WOOFCAMP lessen.

 

Deze meerdaagse opleiding (4 lesdagen en 1 examendag) bevat ALLES wat je nodig hebt om je eigen WOOFCAMP onderneming te beginnen. Een pittige opleiding waar er ook van je wordt verwacht thuis in de boeken te duiken met een gemiddelde van 4/6 uur per week. De kosten voor de opleiding bedragen € 1.500,- (ex BTW).

 

Heb je zin om WOOFCAMP instructeur te worden? Laat dan je gegevens achter dan bellen we je terug voor een kennismakingsgesprek.

Enkele citaten uit de evaluaties: “Pittige lesdagen, heel veel geleerd over het geven van praktijklessen en bewegingsleer maar ook het lesgeven aan mensen en hun honden!”, “Ik als hondenprofessional vond echt ALLES interessant!”, “Bij deze instructeursopleiding leer je zowel over jezelf als over honden.”, “Super organisatie!”