Wat is WOOFCAMP?

WOOFCAMP is BOOTCAMP voor jou én je hond aangepast aan jouw sport-niveau

WOOFCAMP is BOOTCAMP voor jou én je hond

Deze sport is ontstaan vanuit de behoefte om meerdere vliegen in één klap te slaan. Je kent het vast wel: kom je thuis na een lange dag werken. Even snel de hond uitlaten want er moet nog gekookt en gesport worden. Jouw energie is op. Maar je trouwe viervoeter heeft gewacht en wil lekker actief zijn met het baasje. Wij bieden je de oplossing. WOOFCAMP, een workout voor jou en je hond samen!

WOOFCAMP is dé sport die uitdaging biedt voor hond én mens met als bonus dat jullie band verbetert

  • Samen sporten jullie in de buitenlucht. Van stevige bootcamp tot samen lekker in beweging blijven. Onder de begeleiding van een instructeur werk je in groepsverband op een actieve en leuke manier aan jullie band.
  • We combineren sport, spel en plezier met het werken aan de gehoorzaamheid en focus van je hond. Zo leren jullie elkaar nog beter kennen en begrijpen. En word je een betere leider in een sterk mens-hond team!
  • Je ervaart hoe je eigen gedrag en energie bijdragen aan het verbeteren van het (probleem)gedrag van je hond en hoe je oude gedragspatronen kunt veranderen. Je persoonlijke leerdoelen worden geïntegreerd in de sportlessen. Onze instructeur coacht jou en je hond hierbij op een sportieve en leuke manier.
  • Onze WOOFCAMP-instructeurs hebben een uitgebreide opleiding afgerond en geven hierdoor op een verantwoorde en veilige manier les. Door jaarlijkse terugkomdagen blijft de kennis en kwaliteit op hoog niveau.

Wil je gaan WOOFCAMPen? 

Elke instructeur werkt zelfstandig en je kan je direct bij hem of haar aanmelden.

Check hier waar er lessen worden gegeven