wat is woofcamp?

leuk, gezond en praktisch!

BOOTCAMP VOOR JOU én je hond

Ontbreekt het je regelmatig aan energie en zin om na het hardlopen of je work-out in de sportschool ook nog de hond te moeten uitlaten?

Je levenslustige viervoeter staat namelijk te popelen om lekker actief te zijn met zijn baasje. Alleen jij niet. DogDoc heeft daar een oplossing voor bedacht; WOOFCAMP; een workout voor jou en je hond samen!

Dit is dé sport die dus niet alleen uitdagend voor jou is, maar ook voor je hond. Met als bonus dat de band tussen jou en je hond sterker wordt.

Tijdens WOOFCAMP wordt er gewerkt aan de algehele conditie van de mens en aan de gehoorzaamheid en aandachtsboog van de hond. En op speelse wijze wordt er gewerkt aan de relatie tussen deze twee teamleden. Ook het socialiseren en het werken met energie-overdracht komt ruimschoots aan bod in de WOOFCAMP-lessen. Kortom, een win-win situatie om vooral heel blij van te worden.

Workshops

Vanaf september 2019 is het mogelijk voor een hondenschool of evenement om een (of meerdere) workshop(s) in te kopen voor uw klanten.
Workshop duurt een uur en er kunnen maximaal 10 mensen meedoen met sociale honden. Tijdens deze workshop gaan we spelenderwijs aan de slag met onderdelen van WOOFCAMP.
Interesse? Stuur dan een mailtje met daarin de (verwachte) datum, evenement, locatie, aantal workshops.

Elles van Lent

“Net als zoveel mensen had ik altijd wel een excuus om niet te sporten.. Druk, druk met werk, gezin en de honden…. Met woofcamp heb ik als hondenbezitter de ideale combinatie voor mij gevonden. Heerlijk sporten in de buitenlucht, samen met je hond. Naast het werken aan je eigen conditie en kracht, werk je aan een betere samenwerking met je hond. Instructeur Bas zorgt ervoor dat ik mijn oefeningen goed doe en Marit let op de hond. Daarbij krijg je tips waar je buiten Woofcamp ook veel mee kan. Wat een heerlijk begin van het weekend, maar ja wel weg excuus om niet te sporten :-D.”

Caroline

“Ik vond het heel leuk om mee te doen. Voor mij waren de oefeningen zwaar genoeg (en soms te zwaar), maar ik ben meer van ‘in beweging blijven’ dan echt sporten. Luuk deed het ook heel aardig, het is voor hem meer een mentale dan fysieke opgave, maar afgewisseld met netjes naast lopen en tussen de benen door (of vergelijkbare oefeningen, waarbij hij ook ‘iets’ moet doen) is het voor hem ook wel wat. Activiteiten samen met de hond zijn altijd goed, volgens mij, voor de band baas-hond.”

Yvette & Vincent

“Van team Yvette & Max en Vincent & Billy Omdat wij erg actieve en energieke honden hebben is het nodig dat we ze goed bezig houden. Dat komt goed uit want wij zijn zelf ook actievelingen. Naast het vele sporten dat we zelf doen zijn we ook veel op pad met de honden. Fietsen, joggen en lange wandelingen. Met Woofcamp slaan we twee vliegen in een klap: Zelf ’n lekkere work-out onder leiding van ’n goede instructeur en de honden ook actief, lichamelijk en geestelijk . Je bent lekker buiten, gezellig samen met anderen zodat je van elkaar kan leren. Door de goede begeleiding en tips van Marit wordt de band met je hond wordt weer ’n stukje hechter. Kortom: ’n Heel leuke nieuwe sport voor baas en hond! Ben heel benieuwd naar de nieuwe website. Ga ‘m zeker doorgeven aan vrienden en bekenden (met honden). Ik hoor graag wanneer de lessen beginnen!”