WOOFCAMP is BOOTCAMP voor jou én je hond

Deze sport is ontstaan vanuit de behoefte om meerdere vliegen in één klap te slaan. Je kent het vast wel: kom je thuis na een lange dag op kantoor en van je work-out in de sportschool, moet je ook ng je hond uitlaten! Jouw energie is op, maar jouw evenslustige viervoeter staat te popelen om lekker actief te zijn met zijn baasje. Marit Hendrikser, gedragstherapeut bij DogDoc heeft daar een oplossing voor bedacht; WOOFCAMP; een workout voor jou en je hond samen!

Dit is dé sport die uitdaging biedt voor jou én jouw hond. Met als bonus dat jullie band tussen jullie sterker wordt.

Tijdens WOOFCAMP wordt er gewerkt aan de algehele conditie van de mens en aan de gehoorzaamheid en aandachtsboog van de hond. En op speelse wijze wordt er gewerkt aan de relatie tussen deze twee teamleden. Ook het socialiseren en het werken met energie-overdracht komt ruimschoots aan bod in de WOOFCAMP-lessen. Kortom, een win-win situatie om vooral heel blij van te worden.

Onze WOOFCAMP-instructeurs hebben een uitgebreide opleiding afgerond die hen in staat stelt op een verantwoorde en veilige manier les te geven aan honden en mensen. Door jaarlijkse bijeenkomsten te organiseren voor onze instructeurs zorgen we ervoor dat de kennis en kwaliteit op hoog niveau blijven.

Wil je weten waar in Nederland lessen door WOOFCAMP-instructeurs worden gegeven? 

Waar wordt WOOFCAMP gegeven?