‚ÄčZijn met wat is, werken met wat kan: COVID-19 hoe gaan we daar mee om?

Bij WOOFCAMP staan we voor oplossingsgerichtheid met een dosis positiviteit en creativiteit. Onze opleiding zal daarom zoveel mogelijk in originele vorm gegeven worden met klassikale theorieblokken en praktijkblokken in de buitenlucht waarbij we de regels zoals deze worden opgelegd door het RIVM de kaders bieden waarbinnen wij mogen spelen:

  • Het leslokaal is ruim en geeft voldoende plek om afstand van elkaar te houden. Het zal goed geventileerd worden door de ramen open te zetten. Trek dus laagjes aan om warm te blijven.
  • Tijdens de praktijk elementen zijn we buiten en houden we afstand van elkaar. 2-tal en groepsoefeningen zijn uit het programma gehaald (of aangepast) om contact te verminderen. Ze zullen wel besproken en toegelicht worden voor de volledigheid van de opleiding.
  • Aangezien duidelijke communicatie belangrijk is bij de opleiding en we uitgebreid ingaan op onder andere non-verbale communicatie stellen wij het dragen van een mondmasker niet verplicht. We lezen graag elkaars mimiek. Mocht jij er echter zelf voor kiezen er een te willen dragen, mag dat uiteraard. 

Als je nog vragen hebt of van gedachten wilt verwisselen over wat hierboven staat, dan kan je ons bellen of mailen.