WOOFCAMP-lessen

Kan ik een proefles volgen?

Om jouw verwachtingen te managen en een fijne flow van de lessen te kunnen waarborgen, leggen we je graag uit waarom het volgen van één losse proefles niet de beste manier is om kennis te maken met WOOFCAMP.

Ten eerste weten we uit ervaring dat het sporten op deze manier pas écht leuk wordt na de 3e les. Als jij dus maar één keer komt, krijg je mogelijk een vertekend beeld. De combinatie zelf sporten én je hond in de gaten houden én hem enthousiasmeren bepaalde dingen te doen is uitdagend. Na les 3 ongeveer begint daar meer flow in te komen. Dan zijn jullie als team beter op elkaar ingespeeld, gaan de oefeningen jullie gemakkelijker af en weet de hond ook beter wat hij kan verwachten.

Ten tweede, zit er in de WOOFCAMP lessen een bepaalde opbouw. Wanneer er telkens nieuwe mensen mee doen wordt de flow van de les onderbroken.

Dus als je kennis wilt maken met WOOFCAMP meld je dan aan voor een heel blok, dat zijn vijf lessen. Dan heb je een veel completer beeld.

Of neem contact op met de instructeur van je voorkeur om mogelijke alternatieven te bespreken. Sommige instructeurs hebben speciale “inloop” lessen ter kennismaking.

Naar de WOOFCAMP-instructeurs