Communiceren op een ander niveau: energieoverdracht

Energieoverdracht is een overkoepelende term waarachter vooral heel veel communicatie schuilgaat – verbaal, non-verbaal en op energetisch niveau. In deze workshop ervaar je wat dat in de praktijk betekent en waarom het zo'n belangrijk maar toch vaak vergeten onderdeel is binnen onze communicatie met onze enthousiaste viervoeters.

Help! M'n hond lijkt wel oost-indisch doof; hij doet niet wat ik zeg. Hoe los ik dat op?

In deze 2 uur durende workshop leer je hoe je met de kracht van verbeelding en het uitstralen van de daarbij passende energie tot gewenste resultaten gaat komen. Klinkt "zweverig"? Nee hoor! Honden en mensen zijn gemaakt om energie te "lezen" maar wij mensen zijn vergeten hoe dat werkt. Honden gaan er wel op aan. Dus als jij vanuit bepaalde (onbewuste) verwachtingen of angsten een bepaalde houding meebrengt in het contact met je hond, zal hij daar op reageren. Je wordt je bewust van welke bril jij op hebt wanneer jij met je hond communiceert.

Binnen het kader van een klassieke WOOFCAMP-les doorlopen we verschillende scenario's en technieken. Welke impact heeft hoge energie op de hond? Welke impact heeft lage energie op de hond? Hoe zet je dit in bij het veranderen van gedrag? 

Je zult verstelt staan van het resultaat en je gaat gemotiveerd naar huis om het geleerde in de praktijk te blijven brengen.Aanmeldformulier

Lees hier onze: algemene voorwaarden

Alle velden met * zijn verpilcht

  • Datum:in het voorjaar
  • Tijd :10:00-12:00
  • Locatie:Haarlem
  • Kosten:€ 35,00